BeSocialOnline

Social media voor het MKB.

Op internet liggen kansen voor meer omzet. Ook uw (potentiële) klanten zijn steeds actiever op internet. Kom in actie, want meer aandacht is meer omzet. BeSocialOnline is er voor u als ondernemer.

Mond tot Mond

BeSocialOnline gebruikt Facebook, twitter, Hyves en andere sociale media om uw verhaal te vertellen. Via Social Media maken wij uw etalage op internet.  Wij laten zien wij u bent. Wij creëren meer mond tot mond reclame. Wij zoeken uw klant op. BeSocialOnline geeft u een groter publiek en meer bekendheid geeft meer omzet.

Communicatie

Internet is een steeds belangrijker communicatiemiddel aan het worden. Internet wordt transparante, menselijke en socialer, dus ook voor een merk of bedrijf. Social Media is een waardevolle verbinding.  Voor elk bedrijf moet social media anders worden ingezet. BeSocialOnline adviseert en ontwikkelt dan ook op maat en begeleidt daar waar nodig.

Gert Jan Bos

Volgens oprichter Gert Jan Bos is “De content die gedeeld wordt in de Social Media zijn niet alleen berichten van mensen, maar ook steeds vaker van bedrijven. Bedrijven zien de Social Media als een nieuw advertentie kanaal.” BeSocialOnline kan de juiste marketing strategie bepalen voor deze uitingen van bedrijven.

De definitie van de sociale netwerken zou als volgt kunnen klinken: “Op het internet gebaseerde diensten die mensen de mogelijkheid geeft om een (eventueel) publiekelijk profiel aan te maken in een gesloten internetsysteem, lijsten van vrienden aan te maken waarmee zijn een verbinding (relatie) hebben en het bekijken van zowel de eigen lijsten als wel die van anderen. De opbouw en gebruik van deze informatie kan per netwerk verschillen.

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: